Hercogovo čakata Italijanki

Foto: Žurnal24 Še vedno najvišje uvrščena slovenska tenisačica, tudi v Linzu – Polona Hercog. (
Prireditelji teniškega turnirja WTA Banka Koper Slovenia Open v Portorožu so opravili žreb dvojic. Polona Hercog se bo s Hrvatico Petro Martić v prvem kolu merila z Italijankama Alberto Brianti in Saro Errani.
Oglej si celoten članek

Andreja Klepač se bo z Rusinjo Jeleno Bovino uvodoma pomerila s turško-belorusko navezo Ipek Senoglu/Anastasija Jakimova, medtem ko bosta tekmici Maše Zec Peškirič in Italijanke Marie Elene Camerin drugi nosilki Rusinja Marija Kondratijeva in Čehinja Vladimira Uhlirova.

Prvi nosilki med dvojicami sta v Portorožu Rusinja Vera Duševina in Poljakinja Klaudia Jans, njuni tekmici v prvem krogu pa bosta Rusinja Ana Čakvetadze in Novozelandka Marina Erakovic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.