Herojka se je poročila

Foto: Žurnal24 Zakonca se prvega otroka že zelo veselita. (Foto: Flynet/JLP)
Ali Larter, igralka serije Heroji, je svojemu Hayesu MacArthurju obljubila zvestobo do groba.
Oglej si celoten članek

Igralca sta pred oltar stopila v soboto, in sicer na posestvu ženinovih staršev v Kennebunkportu v zvezni državi Maine. Obred je potekal v ožjem družinskem krogu. Svatje so se na travnik za hišo pripeljali v vagončkih, ves čas pa je v ozadju igrala irska glasba. Med povabljenci je bila tudi igralka Amy Smart.

Par se je spoznal leta 2002, leta 2007 pa sta se zaročila. "Od svojega 15 leta dalje sem iskala fanta, s katerim se bom poročila. Moje srce je bilo mnogokrat zlomljeno. Ko je prišel on, mi je pokazal smer in vse je bilo dobro. Tako mora biti," je povedala svetlolaska, ki je že pred časom izdala, da se zelo veseli materinstva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.