Hewitt tokrat vendarle premagal Kavčiča

Foto: EPA
Foto: EPA
Blaž Kavčič je s porazom v 1. krogu turnirja v San Joseju prekinil pozitivni niz proti nekdanjemu prvemu igralcu sveta, Avstralcu Lleytonu Hewittu.
Oglej si celoten članek

Avstralec Lleyton Hewitt je proti Ljubljančanu v karieri že dvakrat izgubil, tokrat pa na turnirju v San Joseju z nagradnim skladom pol milijona dolarjev v 1. krogu Blaža Kavčiča ugnal s 3:6, 6:4 in 7:6 (4).

Kavčiču je v današnjem dvoboju dobro kazalo. Prepričljivo je dobil prvi niz, nato drugega izgubil in v odločilnem že vodil s 4:2. A je Hewitt najprej izenačil na 5:5, nato povedel in po dveh urah in pol dobil še podaljšano igro. V naslednjem krogu se bo Avstralec pomeril z Američanom Samom Querryjem.

ATP; San Jose (500.000 ameriških dolarjev); 1. krog:

Lleyton Hewitt (Avs) - Blaž Kavčič (Slo) 3:6, 6:4, 7:6 (4)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.