Higuaín padel s čolna: na šivanje v bolnišnico

Foto: EPA
Foto: EPA
Novi napadalec Napolija Gonzalo Hugiaín se je nerodno poškodoval le dan po prvi tekmi sezone, ko je med čolnarjenjem okrog Caprija zdrsnil s čolna in padel na skale.
Oglej si celoten članek

Italijanski medjii poročajo o urezninah po obrazu, ki so jih Gonzalu Higuaínu, nekdanjemu članu River Plata in Real Madrida, oskrbeli v bližnji bolnišnici, kjer so mu rane zaprli z dvema šivoma nad očesom in osmimi na čeljusti.

Higuaín, ki je na svojem ligaškem debiju začel nedeljsko tekmo proti Bologni (3:0), je med čolnarjenjem okrog Caprija padel s plovila in nerodno priletel na skalnato obalo, piše športni dnevnik La Gazzetta dello Sport.

Podrobnosti nesreče sicer še niso znane, a naj bi Argentincu zgolj zdrsnilo pri sestopanju s čolna. Oskrbeli so ga v bolnišnici Capilupi in mu za vsak slučaj nadeli tudi opornico. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.