Hirscher užalostil smučarsko javnost

Foto: Epa
Foto: Epa
Eden največjih je zanikal vse glasnejše govorice o vrnitvi na bele strmine.
Oglej si celoten članek

Nekdanji avstrijski smučarski zvezdnik Marcel Hirscher je zanikal možnost, da se še kdaj vrne na tekmovališča, poroča avstrijska tiskovna agencija Apa. Enaintridesetletnik je moral na vprašanja o vrnitvi v beli cirkus odgovarjati po objavi posnetka tekmovalnega treninga.

Hirscher je v Reiteralmu v Avstriji treniral med količki v tekmovalnem dresu, zaradi česar je sprožil številna ugibanja o morebitni vrnitvi.

"Niti najmanjše možnosti ni, da bi se vrnil. Obenem me to ne veseli," je Hirscher vse skupaj zanikal v pogovoru za ServusTV. Dodal je, da se je želel le preizkusiti na strmini in priklicati stare občutke za vožnjo po snegu.

Po poročanju avstrijskih medijev je pustil dober vtis in tudi sam je priznal, da se bo večkrat podal na sneg v tekmovalnem dresu, a le da zadosti svojim potrebam, so zapisali pri Api.

Veseli ga, ker ni več v vsakodnevnem trenažnem procesu in da lahko zdaj smuča le takrat, ko si tega želi. Več prostega časa Hirscher preživi na motociklu, ki je njegova velika strast. Poklicno pa se bo 31-letnik v naslednjem letu preizkusil kot soustanovitelj podjetja za smučarska oblačila.

Trening na smučeh in objava posnetka pa sta bila za novo poklicno usmeritev očitno zelo dobra reklama.

Legenda Posnetek, ki buri duhove: Se vrača nesporni vladar belega cirkusa?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.