Hirscher ostro nad organizatorje iger

Foto: Epa
Foto: Epa
Dobitnik dveh zlatih medalj v PyeongChangu je kritiziral urnik alpskih smučarjev.
Oglej si celoten članek

Dvakratni olimpijski zmagovalec Marcel Hirscher je zavrnil start na ekipni tekmi, ki bo v soboto na olimpijskih igrah v Južni Koreji, ter obenem kritiziral urnik tekmovanj na OI in v nadaljevanju sezone svetovnega pokala.

Ekipna tekma na OI bo 24. februarja, naslednja tekma svetovnega pokala pa 3. marca, ko bo v Kranjski Gori veleslalom.

Veleslalom (M) Kranjec fenomenalen, Hirscher nepremagljiv

"Če bi sestavili pameten program, potem bi bilo možno," je dejal Hirscher na vprašanje, če bo nastopil na zadnji tekmi alpskih smučarjev na OI, na sobotni ekipni preizkušnji. 

"Toda ne bi bil profesionalec, če se ne bi vrnil domov najhitreje, kar je možno. Štiri dni po ekipni tekmi se vse skupaj nadaljuje. Ne gre, pa če bi še tako rad. Toda potem bi bil neumen," je pojasnil Hirscher.

Žan Kranjec "Ne bom se tolkel po glavi"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:24 18. Februar 2018.

    Enostavno ni "team player". Je egoist in ga briga samo zase! Kot športnik je odličen, kot človek pa se je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.