Hiter konec Ivaniševićeve vrnitve

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Nekdanji hrvaški teniški zvezdnik Goran Ivanišević se je na domačem turnirju ATP v Zagrebu vrnil med aktivne igralce, a je bila njegova nova kariera kratka. Izgubil je v prvem kolu med dvojicami.
Oglej si celoten članek

Na tekmi dvojic je 39-letni Splitčan Goran Ivanišević v navezi s prvim nosilcem, rojakom Marinom Čilićem, izgubil že v prvem krogu. Za hrvaška igralca sta bila premočna Slovaka Filip Polašek in Igor Zelenay s 7:6, 6:4.

Ivanišević je največji uspeh v bogati karieri dosegel leta 2001, ko je v epskem finalnem obračunu dobil turnir za grand slam v Wimbledonu. Kariero je končal leta 2004, za nastop v Zagrebu pa se je odločil, ker je želel na ta način pomagati pri promociji tekmovanja v domovini. Ivanišević je zmagal na 22 turnirjih ATP, na lestvici pa je bil najvišje leta 1994 na drugem mestu.

"Odpovedal sem pri servisu, pozna se, da nisem v tekmovalnem ritmu. Drugače sva igrala dobro, imela sva veliko priložnosti, a ni šlo," je dejal Ivanišević, ki kljub porazu ni bil pretirano razočaran, poudaril pa je, da je bila njegova vrnitev na teniška igrišča enkraten dogodek ter da vrnitev ne bo več.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.