Hlinil nezavest, vrnila mu je karma

Vratar nogometnega kluba Barcelona SC je na tekmi pokala Libertadores hlinil izgubo zavesti, da bi se izognil rdečemu kartonu.
Oglej si celoten članek

Maximo Banguera, vratar ekvadorske Barcelone, je v zaključku tekme narobe ocenil protinapad gostujoče ekipe, nato pa svojo napako poskušal popraviti s slabo odigrano predstavo.

Barcelona SC je bila pred tem, da izvleče remi proti favoriziranemu Atletico Nacionalu. Banguera je v 90. minuti stekel iz svojih vrat, da bi ustavil protinapad gostujočih nogometašev, pri tem pa je storil prekršek nad Jonathanom Copetejem.

Vratar je hitro spoznal, da bo za svojo potezo prejel rdeči karton, zato se je pretvarjal, da je izgubil zavest. Ekvadorski reprezentant je pri svojem igralskem vložku vztrajal več minut, medtem ko je sodnik potrpežljivo čakal z rdečim kartonom

S posnetka je dobro razvidno, da Banguera z igro ni prepričal zdravniške službe, ki bi v primeru resne poškodbe nemudoma prihitela na igrišče. Nogometaši so postopali okoli vratarja, ki se je ob prihodu zdravniškega vozička čudežno pobral. Sodnik je uveljavil kazen rdečega kartona, gostje pa so tri minute kasneje z igralcem več zabili za končno zmago z 2:1. Karma, ni kaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.