Hlinil poškodbo, da bi ubežal policiji

Član ekvadorske reprezentance se je domiselno izognil policistom, ki so ga želeli aretirati.
Oglej si celoten članek

Čilenci so gostovali v Ekvadorju in izgubili s kar 0:3. A bolj kot dejstvo, da so dvakratni zaporedni južnoameriški prvaki vse bolj oddaljeni od poti na svetovno prvenstvo 2018, je pozornost medijev požel filmski pobeg reprezentanta Ekvadorja Ennerja Valencie. Ta je ob koncu tekme hlinil poškodbo in z rešilnim avtomobilom ubežal policiji, ki ga je skušala aretirati zaradi neplačevanja preživnine za svojo petletno hčerko.

Trenutnemu nogometašu Evertona je aretacija grozila že pred tekmo, vendar se mu je uspelo izogniti policistom, selektor pa ga je uvrstil v začetno enajsterico. Vse skupaj pa se je začelo razvijati v zadnjih minutah tekme, ko je nogometaš odigral poškodbo. Ta naj bi bila tako huda, da je moral celo prejeti kisik, stadion pa je zapustil v rešilcu. Še pred tem so policisti tekli za vozilom, ki je prevažalo 'nesrečnega' nogometaša.

Enner je ob pomoči predstavnikov reprezentance namesto v bolnišnici končal kar v hotelu,nekaj ur kasneje pa so njegovi odvetniki prepričali sodnika, da je prečrtal nalog za aretacijo. Valencia, ki za preživnino dolguje zanj mizernih 17.000 dolarjev, je tako ostal na prostosti.

Če si bogat, je očitno vse možno. Ni pomembno, če gre za igranje nogometa ali košarke, če gre za Ekvador ali kakšno od evropskih držav.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.