Hobotnica napovedala zmago Srbije

Foto: Žurnal24 Paul je napovedal zmago Srbije nad Nemčijo. (Foto: Bild)
V vodnem parku (Sea World) v nemškem mestu Oberhausnu hobotnica Paul napoveduje rezultate nogometnih tekem s svetovnega prvenstva v Južnoafriški republiki.
Oglej si celoten članek

Nemce najbolj zanima, kako se bodo njihovi nogometaši odrezali na naslednji tekmi, ko bo nasprotnik Srbija.

Hobotnica Paul je napovedala, da bo Srbija v drugi tekmi skupine D premagala Elf. Paul pa ne greši. Dokaz je tekma med Nemčijo in Avstralijo, ki so jo Nemci dobili s 4:0. Paul je takrat svoje krake oblepil okoli posode z zastavo Nemčije. V Sea Worldu pred hobotnico postavijo dve stekleni posodi s hrano in zastavama reprezentanc, ki se bosta pomerili na SP. Nato obiskovalci čakajo, iz katere posode bo Paul vzel hrano, to pa tudi razkrije ime zmagovalca.

Pred tekmo je na stavnicah Nemčija velik favorit, koeificient za zmago Srbije nad Elfom pa je 4,75.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.