Hodgsona peticija ne gane

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Selektor angleške nogometne reprezentance Roy Hodgson se ne ozira na kadrovske pozive navijačev.
Oglej si celoten članek

Selektor angleške nogometne reprezentance Roy Hodgson počasi začenja snovati seznam potnikov na prihajajoče svetovno prvenstvo. Številne odgovore mu bodo dale prijateljske tekme v prihodnjih mesecih, na katerih bodo priložnost dobili tisti nogometaši, na katere bi lahko računal v Braziliji. Med njimi je tudi vezist Manchester Uniteda Tom Cleverley, kar pa ni pogodu angleškim navijačem.

Ti so na spletu pripravili peticijo, s katero bi mu radi preprečili udeležbo na prvenstvu. Čeprav je peticijo od nastanka podpisalo že več kot 10.000 navijačev, pa to niti malo ne vpliva na odločitev Hodgsona. "Zasluži si biti v tej skupini 30 nogometašev, naredil je veliko dobrega," je neomajen nekdanji trener Liverpoola.

"Mislim, da ni pravilno, da ljudje izpostavijo zgolj enega nogometaša Manchester Uniteda za letošnje neuspehe. Želim verjeti v to, da mi razne peticije v prihodnje ne bodo narekovale, koga moram vključiti v reprezentanco. Ali bo Cleverley prišel med potnike za Brazilijo, bo odvisno od prihodnjih nekaj mesecev. In to velja za vsakega od preostalih nogometašev," je še pojasnil Hodgson.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.