Hoeness ostaja predsednik; Robben spet poškodovan

Foto: EPA
Foto: EPA
Uli Hoeness je bil z veliko večno ponovno izvoljen za predsednika nogometnega kluba Bayern München, Arjen Robben pa se spet ubada s poškodbo ...
Oglej si celoten članek

Na letni skupščini je Uli Hoeness dobil 87 odstotno podporo za nov triletni mandat. Nizozemec Arjen Robben pa se je ponovno poškodoval in ne bo mogel igrati za Bayern v domačem prvenstvu z Nürnbergom in Valencio v Ligi prvakov, je sporočil trener Jupp Heynckes.

Heynckes je pojasnil, da se je Robben poškodoval na sredinem prijateljskem srečanju med Nemčijo in Nizozemsko. Francoz Franck Ribery naj bi bil nared za igranje, prav tako pa naj bi se v ekipo vrnil tudi obrambni igralec Holger Badstuber.

Hoeness je predsednik Bayerna od leta 2009, ko je nasledil legendarnega Franza Beckenbauerja, ki je bil na čelu nemškega velikana od leta 1994. Za podpredsednika sta bila tokrat po pričakovanju izvoljena finančnik Karl Hopfner in podjetnik Rudolf Schels.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.