Hokejski plošček ubil osemletnika

Foto: Facebook
Foto: Facebook
V Franciji je danes v bolnišnici v Lillu poškodbam podlegel osemletni fantek, potem ko ga je v soboto med ogledom drugoligaške hokejske tekme francoskega prvenstva nesrečno zadel plošček.
Oglej si celoten članek

Do tragične nesreče je prišlo v soboto v kraju Dunkerque na severu Francije na tekmi med ekipama Corsaires in Reims"Z veliko žalostjo moramo sporočiti, da je danes zjutraj umrl mali Hugo ... Počivaj v miru, mali angel," so danes sporočili iz moštva Corsaires. 

Fantka, ki so mu na kraju nesreče sprva pomagali gasilci in kirurg, ki je bil med gledalci tekme, ter ga oživljali že v dvorani, so najprej odpeljali v lokalno bolnišnico, nato pa premestili na intenzivni pediatrični oddelek bolnišnice v Lillu, kjer je danes umrl.

Pomankljiva zaščita igrišča

Sobotno tekmo so tri minute pred koncem prekinili in jo bodo ponovili enkrat v prihodnosti, organizatorji pa so odprli preiskavo, da bi ugotovili, kako je do tragičnega dogodka sploh lahko prišlo.

Četudi je bila hokejska dvorana za obema goloma zaščitena z visokim pleksi-steklom, pa ob straneh hokejske ploskve ustrezne zaščite ni bilo, tako da je plošček odletel mimo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.