Hokejski zvezdnik žaluje za dojenčico

Foto: Profimedia jordan staal
Hokejski klub Carolina Hurricanes je potrdil tragično novico.
Oglej si celoten članek

Ekipa severnoameriške lige NHL Carolina Hurricanes je v uradni izjavi obrazložila odsotnost sokapetana in centralnega napadalca Jordana Staala, ki je iz osebnih razlogov izpustil zadnji dve tekmi moštva iz Severne Karoline.

Kanadski hokejist trenutno preživlja bržkone najtežje trenutke v življenju, saj mu je v soboto umrla hčerka, je potrdil predstavnik ekipe Mike Sundheim. Podrobnosti smrti dojenčice niso znane, prav tako ni jasno, kdaj se bo hokejist vrnil na ledene ploskve.

"Misli in molitve naše celotne organizacije so z Jordanom in Heather Stall, ki sta izgubila dojenčnico Hannah. Prosimo vas, da spoštujete zasebnost družine," je sporočila ekipa. Hokejistu so podporo izrekli številni uporabniki družbenih omrežij. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.