Hokejsti iz prestolnice ugnali Letalce

Foto: Profimedia washington capitals
V noči na četrtek so bile v ligi NHL odigrane tri tekme.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Washington Capitals, vodilne ekipe metropolitanske skupine v severnoameriški ligi NHL, so tokrat doma gostili Philadelphia Flyers in zmagali s 5:3. Trije domači hokejisti so prekinili strelsko sušo na čelu s T.J.-jem Oshiejem, ki je zadel po 13 tekmah brez gola.

"Uf, dolgo je bilo, dolgo ..." je dejal Oshie, potem ko je zadel prvič po 22. decembru: "Želiš si pomagati ekipi in včasih potrebuješ le potrditev v obliki enega gola, da še vedno znaš in zmoreš."

Slovenski zvezdnik lige NHL Anže Kopitar je bil tokrat s svojo ekipo Los Angeles Kings prost. Naslednja tekma ga čaka danes ponoči, ko bo gostoval pri Nashville Predators.

Liga NHL, izidi:

Toronto Maple Leafs - New York Islanders 5:0
Washington Capitals - Philadelphia Flyers 5:3
Detroit Red Wings - San Jose Sharks 2:1 (kazenski streli)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.