Holyfield pred bankortom in zaporom

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Legendarni ameriški boksar Evander Holyfield se je znašel v hudih finančnih težavah, zaradi katerih mu grozita bankrot in zapor.
Oglej si celoten članek

Holyfield, eden najboljših boksarjev v zgodovini, se je zaradi ogromnih dolgov odločil prodati svoje trofeje, med katerimi je tudi bronasta olimpijska kolajna iz leta 1984. Holyfield pravi, da bo prodal tudi svoje šampionske prstane, pa tudi rdeče rokavice iz znamenitega dvoboja z Mikom Tysonom, v katerem je slednji Holyfieldu odgriznil delček uhlja.

Holyfield je v karieri sicer zaslužil več kot 250 milijonov dolarjev, a razkošno življenje ga je pripeljalo do roba propada. Pred časom so mu odvzeli razkošno vilo s 109 sobami v Fairburnu, za katero je odštel 15 milijonov dolarjev. Samo za preživnino svojih 11 otrok pa dolguje 400.000 dolarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.