Hondi izdaja informacije o Mercedesu

Foto: EPA
Foto: EPA
Toto Wolff, športni šef srebrnih iz Brackleyja, sumi, da McLaren informacije o Mercedesovem motorju V6 posreduje svojemu bodočemu proizvajalcu motorjev, ki se prihodnje leto vrača v F1.
Oglej si celoten članek

V sezoni 2015 bosta moči ponovno združila McLaren in Honda, ki sta v preteklosti sodelovala od leta 1988 do 1992 in v tem času zbrala štiri naslove konstruktorskega prvaka. McLaren so bo tako po koncu letošnje sezone razšel z Mercedesom, čigar motorje je uporabljal vse od leta 1995.

V taboru srebrnih se bojijo, da moštvo iz Wokinga Hondi posreduje vse informacije o delovanju Mercedesovega motorja V6, kar pri McLarnu odločno zanikajo. "Nič!" je na vprašanje, koliko informacij so si izmenjali na relaciji Woking–Japonska, odvrnil športni direktor Eric Boullier.

Več na:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.