Hotel nudi košarko s Kukočem

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V elitnem hotelu Ritz-Carlton v Chicagu svojim gostom na notranjem igrišču hotela ponujajo uro kašarke z nekdaj najboljšim evropskim igralcem Tonijem Kukočem.
Oglej si celoten članek

"Morda se spominjate 211 centimetrov visokega Hrvata, ki je zadeval trojke ob boku Michaela Jordana in Scottieja Pippena? Zdaj lahko z njim preživite uro časa, družbo pa vam bo delal profesionalni fotograf," so se pohvalili v hotelu.

A trikratni dobitnik šampionskega prstaba v ligi NBA ni edini vrhunski športnik, ki sodeluje s skupino Four Seasons. Olimpijke Natalie Dell, Esther Lofgren in Genevra Stone so v preteklem letu zabavale goste v Bostonu z veslanjem po reki Charles, Todd Rogers v Santa Barbari ša jih je učil igranja odbojke na mivki.

Cena za nepozabnjo izkušnjo je sicer precej višja kot pri povsem običajnem obisku Ritza. Gostje, ki so zainteresirani za takšno vrsto usluge plačajo več kot 460 evrov na noč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.