Howard in Russell zamenjala sredini

Foto: Profimedia
V najmočnejši košarkarski ligi na svetu sta bila opravljena dva odmevna posla.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkar Dwight Howard zapušča moštvo Atlanta Hawks in se seli k tekmecu Charlotte Hornets. Novico so potrdili v Charlottu, od koder bodo v Atlanto v zameno za Howarda poslali Milesa Plumleeja in Marca Belinellija. Howard bo tako v tretji sezoni zaigral še za tretji klub.

Enaintridesetletni center letos ni bil zadovoljen s sezono. V letošnjem play offu z Washingtonom je odločilne dele tekem večkrat presedel na klopi za rezervne igralce. "Bilo je težko. Želim si igrati in imeti vpliv na potek, kar na klopi ni možno," je priznal košarkar.

Hornetsi z lastnikom Michaelom Jordanom so že dlje iskali zvezdniško okrepitev. Ta vloga bo zdaj pripadla Howardu, če se bo lahko približal formi izpred več let. Neuradno bo Howard na sezono pri novem delodajalcu zaslužil 23,5 milijona evrov.

Dogovor med Lakers in Nets

Menjavo sta opravili tudi v zadnjih sezonah rezultatsko zelo skromni zasedbi Los Angeles Lakers in Brooklyn Nets

Jezerniki so dobili centra Brooka Lopeza in 27. izbor na letošnjem naboru, Mrežice pa centra Timofeja Mozgova in branilca D'Angela Russella.

Foto: EPA D'Angelo Russell

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.