Howard v Atlanto, Noah v New York

Foto: EPA
Foto: EPA
Košarkarski center Dwight Howard je našel nove delodajalce v ligi NBA.
Oglej si celoten članek

Po Orlandu, Los Angelesu in Houstonu bo Dwight Howard kariero nadaljeval v Atlanti. Tridesetletni Howard je z novimi delodajalci podpisal triletno pogodbo, ki je vredna 70,5 milijona dolarjev. 

Novo sredino si je poiskal tudi leto dno starejši Joakim Noah, kariero bo nadaljeval v New Yorku. Noah, sin nekdanjega francoskega teniškega zvezdnika Yannicka, je bil med letoma 2007 in 2016 član Chicaga, zdaj pa se je odločil, da obrne novo poglavje v svoji košarkarski karieri. Po pisanju nekaterih ameriških časnikov naj bi za štiriletno pogodbo pri Knicks prejel 72 milijonov ameriških zelencev.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.