Hrabra Nataša po amputaciji spet na parketu

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Srbska košarkarica Nataša Kovačević, ki so ji po tragični prometni nesreči na Madžarskem amputirali obe nogi, se je vrnila na parket in na Facebooku objavila neprecenljivo fotografijo.
Oglej si celoten članek

Šport presega vse meje, čeravno se nam kdaj zdijo nepremostljive. To je znova dokazala srbska košarkarica Nataša Kovačević, članica madžarskega Györa, ki je pred slabima dvema mesecema po hudi prometni nesreči, v kateri sta življenje izgubila dva člana madžarske ekipe, ostala brez obeh nog.

Nadarjena Srbkinja kljub veliki osebni tragediji ni izgubila upanja in predvsem želje za ukvarjanjem s športom, ki mu je posvetila vse življenje. Po srbskih medijih se je v nedeljo začela širiti njena fotografija s Facebooka, na kateri z žogo v roki stoji za črto 6,25.

Junakinja države

"Punca, s svojo hrabrostjo si osvojila svet, da o trudu in želji, da si čimprej opomoreš, niti ne govorimo. Ti si junakinja te države in dokaz, da dober duh ruši vse," so zapisali na portalu 24sata.

Kovačevićeva je bila s klubksim avtobusom na poti v Sopron, ko se je voznik skušal umakniti nasprotni vozečemu vozilu, avtobus pa se je prevrnil. Umrla sta trener Akos Fuzy in menedžer ekipe Peter Tapodi, razen Kovačevićeve pa nobena od igralk ni bila huje poškodovana. Med EuroBasketom v Sloveniji so se preminulim pred tekmami poklonili z minuto molka.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.