Hrvaška brez navijačev v gosteh

Foto: EPA
Foto: EPA
Hrvaška nogometna zveza se je odločila, da reprezentanca na gostovanjih ne bo imela navijaške podpore.
Oglej si celoten članek

Hrvaško v kvalifikacijah za Euro 2016 čakajo še tri gostujoče tekme. "Ognjeni" so si uvrstitev na zaključni turnir praktično že zagotovili, bolj jih pestijo težave z navijači, ki pogosto z načrtovanimi ekscesi otežujejo delo zveze.

Na nedavni tekmi na Poljudu med Hrvaško in Italijo je duhove buril kljukasti križ, izrisan na zelenici. Južni sosedje so bili kaznovani z odvzemom ene točke, 100.000 evri in prepovedjo igranja na Poljudu do konca kvalifikacij.

Pri Hrvaški nogometni zvezi so se zdaj odločili, da bodo na preostalih treh gostujočih tekmah igrali brez organiziranih navijačev. Varovanci Nika Kovača bodo septembra gostovali v Azerbajdžanu in na Norveškem, oktobra pa na Malti.

Več na goal.com/si.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.