Hrvaška policija preiskuje Mamića

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Alfa in omega zagrebškega Dinama, Zdravko Mamić, se je znašel pod drobnogledom policije, ker je med gostovanjem v oddaji Nedjeljom u dva mahal s policijskima dosjejema dveh članov navijaške skupine Bad Blue Boys.
Oglej si celoten članek

Tiskovni predstavnik policije Krunoslav Borovec je za hrvaške medije potrdil, da policija v sodelovanju državnim pravobranilstvom iz Zagreba preiskuje izvršnega direktorja Dinama Zdravka Mamića. Kontroverzni poslovnež je pozornost policije pritegnil z nedeljskim gostovanjem v oddaji Nedjeljom u dva na nacionalni hrvaški televiziji. Mamić je pred kamerami mahal s policijskima dosjejema dveh članov (Danijela Hrnjaka in Thomasa Bauera) navijaške skupine Bad Blue Boys, s tem pa izzval začudenje voditelja Aleksandra Stankovića. Očitno ni bil začuden le Stanković, temveč tudi policisti, ki menijo, da je Mamić do omenjenih dokumentov prišel na nedovoljen način. Preiskava bo pokazala, ali je temu res tako.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:25 19. December 2011.

    "med gostovanjem v emisiji "<br /><br />- a v emisiji je gostoval ? Polona, a varčujete pri kadrih? Pri obscenostih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.