Hrvaška voditeljica gola zavita v zastavo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Pred tekmo med Rusijo in Hrvaško v četrtfinalu Svetovnega prvenstva je hrvaška voditeljica Ecija Ivušić obljubila, da se bo v primeru napredovanja slikala gola v hrvaški zastavi. Svojo obljubo je tudi izpolnila...
Oglej si celoten članek

"Iz Hrvaške z ljubeznijo. Vedno izpolnim svoje obljube," je napisala Ecija Ivušić.

Ecija je tudi najavila, da sledi presenečenje, če se Hrvaški uspe uvrstiti v finale letošnjega mundiala.

Sliko je na svojem Instagram profilu objavil tudi radio Extra FM, na katerem dela Ecija. Obenem je tudi pozval poslušalce, da uganejo dimenzije zastave, v katero je zavita priljubljena voditeljica.

"Tako kot je tudi obljubila, Ecija Ivušić gola pod hrvaško zastavo. Vprašali smo jo, kaj nas čaka, če se Hrvaška uvrsti v finale, a to vam bomo povedali, če uganete dimenzije zastave," piše na Instagram profilu Extra FM.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:55 11. Julij 2018.

    Cak a ce sem jaz v cunjah sem gol. Kako si gol ce si pokrit? Vsi smo goli pod necem? …

  • 20:33 11. Julij 2018.

    omotana...novinar pa smotan

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.