Sosedi žalujejo za komaj 35-letnim šampionom

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Hrvaški boksar je preminil za posledicami zahrbtne bolezni.
Oglej si celoten članek

V 36. letu starosti je po dolgi in težki bolezni umrl priznani hrvaški boksar Ivan Andrašić. Nekdanji državni podprvak težke kategorije v letih 2008, 2009, 2010 je bil član boksarskega kluba Nova Gradiška. Od leta 2008 je bil član hrvaške boksarske reprezentance.

Foto: Hrvaška boksarska zveza andrašić

Andrašiću so pred več kot dvema letoma diagnosticirali tumor na modih. Bolezen je takrat uspešno premagal, a je nekaj mesecev kasneje prišlo do porasta tumorskih označevalcev, zaradi česar je moral ponovno na zdravljenje.

Bolezen se je nato razširila na druge dele telesa, stanje pa se je v naslednjih mesecih vztrajno poslabševalo. 

Kljub slabi prognozi je Andrašić do konca verjel v svojo zmago. Dolgo je zavračal tudi vsakršno humanitarno pomoč, ki so jo z dobrodelno akcijo zanj organizirali prijatelji, saj je bil prepričan, da se bo kmalu spet postavil na noge.

Pokojnik je za seboj pustil ženo in tri otroke.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 15:56 15. Februar 2021.

    Mi smo spiritualna bitja z zemeljsko izkušnjo in ne zemeljska bitja, ki so želimo spiritualne izkušnje.

  • 12:20 15. Februar 2021.

    A BOMO ŠTOPLE ZBIRAL

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.