Hrvaške huligane našli z videoanalizo

Foto: EPA
Foto: EPA
Hrvaška policija je v Splitu in Šibeniku že priprla četverico osumljenih za izgrede med evropskim prvenstvom v nogometu.
Oglej si celoten članek

Četverica hrvaških navijačev je osumljena izgredov na stadionu v francoskem Saint-Etiennu med tekmo Hrvaške in Češke.

Petega člana zloglasne skupine hrvaških huliganov naj bi priprli danes, poročajo hrvaški mediji. Našli so jih na podlagi video analiz, vse bodo poslali v preiskovalni pripor in izročili sodišču.

Evropska nogometna zveza (Uefa) je Hrvaško nogometno zvezo (HNS) za divjanje hrvaških navijačev na tekmi 17. junija s Češko kaznovala s plačilom 100.000 evrov kazni.

Hrvaški huligani so na omenjeni tekmi v 85. minuti poskrbeli za petminutno prekinitev, ko so na igrišče metali pirotehnična sredstva, eden od varnostnikov je bil ranjen, ob tem pa so se še stepli med seboj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.