Hrvaški nogometaš odgovoril navijaču, ki je žical za denar za avto

Foto: Epa
Foto: Epa
"Daj mi 20 tisoč evrov, da si kupim rabljeni audi A4," je javno preko družbenih omrežij neki navijač žical za denar hrvaškega reprezentanta in člana Liverpoola Dejana Lovrena. Nogometašev odgovor je zanetil splet.
Oglej si celoten članek

"Dejan, daj mi 20 tisoč evrov, da si kupim audi A4 2.0 letnik 2015-2016. Vsaj razmisli. Tebi ta denar ne pomeni nič, jaz pa moram varčevati tri leta, da bi si lahko kupil tak avto," se je glasila prošnja hrvaškemu nogometnemu zvezdniku.

Foto: Audi Audi A4 L

Stebru obrabe Liverpoola in hrvaške nogometne reprezentance Dejanu Lovrenu ni bilo všeč, da ga prosijo za denar, še posebej za nakup prestižnega avtomobila. Hitro mu je odgovoril v slogu zdaj še slavnega hrvaškega upokojenca Tonija: "Tudi zaradi takih je naša družba znorela. Kot bi rekel legendarni dedek: "Treniraj, p... ti materina. Moj bog, koliko lenih ljudi je na tem svetu."

Foto: instagram

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:10 3. Februar 2019.

    Bravo Dejan. Kam pa bi prišli, če bi vsakemu lenuhu kupoval avto . ' Ne bi pa te pohvalil, če …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.