Hrvaški selektor nad Fifo: To ni spoštljivo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Zlatko Dalić meni, da si Hrvaška zasluži več spoštovanja.
Oglej si celoten članek

Hrvaška nogometna reprezentanca je na svoji prvi tekmi na tokratnem svetovnem prvenstvu osvojila le točko proti Maroku, v drugem krogu skupine F pa jo v nedeljo čaka dvoboj z neugodno Kanado. 

"Pripravljamo se na zelo pomemben in težek dvoboj. Najpomembnejša je bila regeneracija igralcev, saj nam je tisti termin ob 13. uri povsem porušil bioritem, zdaj smo se morali prestaviti na večerni termin. Pričakujem težko tekmo in več energije kot proti Maroku. Kanadčani so samozavestni, enako jim moramo odgovoriti," je na novinarski konferenci pred tekmo s severnoameriškim nasprotnikom dejal Zlatko Dalić.

Ta sicer meni, da Mednarodna nogometna zveza ni pokazala dovolj spoštovanja do njegove reprezentance, saj ji je v prvem krogu  namenila prvi dvoboj tekmovalnega dne. 

"To ni spoštljivo, da igramo ob 13. uri (ob 12. po srednjeevropskem času). Hrvaška je svetovni podprvak, tudi Anglija, Španija in Francija niso igrale ob 13. uri. Pričakujemo spoštovanje," je Fifo okrcal hrvaški selektor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:22 26. November 2022.

    Saj je vseglih ob kateri uri dobite po kanistru.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.