Mediji: hrvaški športni as padel na dopingu!

Foto: EPA hrvaška navijači huligani
Organi za pregon dopinga naj bi ujeli še enega grešnika.
Oglej si celoten članek

Nekdanji kapetan hrvaške nogometne reprezentance in kapetan ukrajinskega prvaka Šahtara iz Donjecka Darijo Srna je po tekmi lige prvakov proti Napoliju padel na dopinškem testu, poročajo ukrajinski mediji.

Šahtar uradnega sporočila še ni poslal v javnost, zaenkrat se še ni oglasila niti Evropska nogometna zveza (Uefa).

Srna je proti Napoliju odigral vseh 90 minut, nato pa je izpustil dvoboj državnega prvenstva proti Črnomorcu iz Odese. Trener Paolo Fonsceca je izjavil, da je počival zaradi utrujenosti. "Tako sem se odločil, Srna je potreboval odmor."

Hrvaški bočni igralec za Šahtar nastopa že 14 let, zanj je zbral rekordnih 526 nastopov. Če se informacije izkažejo kot točne, bi to zanj pomenilo konec kariere.

"Vse, kar vemo, smo izvedeli iz medijev. Uradne osebe molčijo, saj gre za zelo občutljivo temo. Pričakujemo, da se bodi iz Šahtarja kmalu oglasili. Morajo biti previdni. Če pohitijo, ga lahko prehitro obsodijo, če molčijo, lahko da nekaj skrivajo," je povedal nekdanji branilec ukrajinskega kluba Oleksandr Sopko.

"Primerov ne komentiramo, dokler disciplinsko telo ne sprejme končne odločitve." - Uefa

Foto: Epa darijo srna

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.