Hrvaški stadioni sramota

Foto: Žurnal24 Niko Kovač je razočaran nad nogometno infrastrukturo na Hrvaškem. (Foto: EPA)
Nekdanji kapetan hrvaške nogometne reprezentance Niko Kovač je v kolumni za revijo NHS-ja zapisal, da je sramota, da Hrvaška nima spodobnega nogometnega objekta.
Oglej si celoten članek

Eden najbolj priljubljenih Hrvaških nogometašev Niko Kovač je v kolumni pisal o stanju v hrvaški nogometni reprezentanci in predvsem možnosti o tem, da naši južni sosedje dobijo nov in sodoben nogometni stadion.

Kovač v kolumni poudarja, da za uspehe niso zaslužni zgolj nogometaši, pač pa tudi vodstvo, mediji in veliko tudi navijači. Kljub hvalospevom reprezentanci, a po drugi strani neuspehu v kvalifikacijah za SP v Južnoafriški republiki, je največjo črno piko hrvaškega nogometa našel v slabi infrastrukturi. "Boli me in sramota je, da tako ugledna reprezentanca nima spodobnega stadiona. Za nogometaše je stadion dom, Hrvaška ga v 21. stoletju nima!" je brez dlake na jeziku Kovač.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.