Hrvaški tenisač predlagal rešitev

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Hrvaški tenisač Ivan Dodig je svojemu soigralcu za dvojice Marcelu Melu predlagal rešitev, s katero se bo zaščitil pred njegovimi žogicami.
Oglej si celoten članek

Hrvaško-brazilska naveza v postavi Ivan Dodig/Marcelo Melo je morala v drugem krogu teniškega mastersa v Miamiju priznati permoč Treatu Heuyju in Maxu Mirnyju z izidom 6:7(1), 4:6.

Dodig in Melo sta dolgoletna soigralca v igri dvojic in eden najboljših teniških duetov na svetu, kar pa ne pomeni, da se v njuno igro nikoli ne prikradejo napake, ki so nočna mora vsakega igralca dvojic.

Nekaj takšnega se je zgodilo v šesti igri drugega niza, ko je Dodig pri poskusu forehand udarca po diagonali svojega soigralca zadel v glavo. Melo je obležal na tleh, po nekajminutni prekinitvi pa se je dvoboj lahko nadaljeval.

Dodig je dan po dvoboju poskrbel za šaljivo objavo na družabnih omrežjih, s katero je soigralcu sugeriral, kako naj se zaščiti pred njegovimi nenadzorovanimi udarci.

Se nam obeta teniška revolucija?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.