Hrvaški vezist ni več član Barcelone

Foto: EPA
Foto: EPA
Dvajsetletni hrvaški nogometaš Alen Halilović bo v naslednji sezoni nosil dres nemškega prvoligaša HSV.
Oglej si celoten članek

Ekipa iz Hamburga bo po poročanju hrvaške tiskovne agencije Hina za njegov prestop iz Barcelone odštela približno pet milijonov evrov.

Halilović je lansko sezono igral kot posojeni nogometaš v Sportingu iz Gijona, na 37 tekmah je dosegel pet golov in petkrat uspešno podal. Poleg HSV so se za Hrvata zanimali tudi pri Sevilli in Valencii.

Halilović ima v pogodbi sicer klavzulo, ki mu omogoča vrnitev v Barcelono, ta bo v tem primeru morala HSV prihodnje leto plačati deset milijonov evrov, leta 2018 pa že 12,5 milijona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.