Hrvaški zvezdnik ga ni želel niti pogledati

Foto: Print Screen mandžukić bonucci
Nekoč prijatelja, danes velika sovražnika.
Oglej si celoten članek

Navijači Juventusa se navdušujejo nad gesto hrvaškega nogometnega zvezdnika Maria Mandžukića, ki med finalno tekmo italijanskega pokala ni bil razpoložen za prijateljski objem z "izdajalcem" Leonarom Bonuccijem.

Bonucci je bil od leta 2010 do 2017 član stare dame, lani pa je šokiral s prestopom k velikemu tekmecu AC Milanu. Prestop je bil vreden 42 milijonov evrov.

Ekipi sta se v nedeljo pomeril v finalu Coppe Italie, naslova, 13. v zgodovini kluba, pa se je veselil Juventus (4:0).

Coppa Italia Stara dama se približuje dvojni kroni

Mandžukić in Bonucci sta bila neizprosno bitko na zelenici, v nekem trenutku pa je želel italijanski branilec prijateljsko objeti nekdanjega soigralca. Hrvatu to očitno ni bilo pogodu, saj je Bonuccija agresivno odrinil in s tem navdušil Juventusove navijače, ki Italijana smatrajo za izdajalca.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:23 10. Maj 2018.

    Škoda besed za take.

  • 14:27 10. Maj 2018.

    Kdo je tle pol čuden? Mandžukić in navijači stare dame! Človej je pač zamenjal delodajalca!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.