Hrvaški zvezdnik podpisal za tri leta

Foto: Epa
Foto: Epa
Dario Šarić še tri leta v Phoenixu.
Oglej si celoten članek

Hrvaški košarkarski reprezentant Dario Šarić je podaljšal pogodbo z ekipo Phoenix Suns v severnoameriški ligi NBA. Hrvaška tiskovna agencija Hina, ki se sklicuje na poročanje ESPN, je zapisala, da bo 26-letni košarkar iz Šibenika v naslednjih treh letih zaslužil 27 milijonov dolarjev oziroma 22,8 milijona evrov.

Šarić, sin nekdanjega legendarnega košarkarja Šibenke Predraga Šarića, je v minuli sezoni v dresu zasedbe iz Arizone v povprečju dosegal 10,7 točke, 6,2 skoka in 1,9 podaje na tekmo.

Krilni 208 cm visoki košarkar je pred tem igral za Philadelphio in Minnesoto, v domovini za Zrinjevac, Zagreb, Dubravo in Cibono, med letoma 2014 in 2016 pa tudi za turški Anadolu Efes.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.