Hrvaški zvezdnik znorel nad svojim narodom: "Nimate možganov!"

Foto: Epa dejan lovren
Hrvaški branilec Liverpoola je ostro obračunal s svojimi rojaki.
Oglej si celoten članek

Medtem ko so vladni ukrepi v Sloveniji že posvem zaustavili javno življenje, imajo na Hrvaškem še vedno težave z neposlužneži. 

Zaskrbljujoča podoba enega izmed zagrebških lokalov je v teh dneh močno razjezila tudi nogometnega zvezdnika Dejana Lovrena, ki je na družbenih omrežjih znorel nad brezbrižnimi prebivalci hrvaške prestolnice.

"Ne bodite tako sebični. Ali se res ne zavedate razsežnosti problema in žrtvovanja naših zdravstvenih delavcev? Ljudje, kaj je narobe z vami? Če se na Hrvaškem na pregled čaka nekaj mesecev, potem vam je lahko jasno, kako smo pripravljeni na korono. Opreme na žalost ni dovolj. Sram je lahko vse, ki ste danes prekršili samoizolacijo. Niste človeški, nimate možganov in ste brezobrazni. Medtem ko se drugi za vas mečejo na glavo, vi posedate in pijete kavice. Sramota!," je zapisal hrvaški reprezentant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.