Hrvaškim huliganom preprečili nov napad

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoska policija je tokrat preprečila nov izgred tistega dela hrvaških navijačev, ki si želi menjave na vrhu HNS.
Oglej si celoten članek

Huligani, ki jih je hrvaško notranje ministrstvo uvrstilo na poseben seznam, so tudi na sinočnji tekmi poskušali priti na stadion, vendar jim je to preprečila francoska policija. Večji del od 32 huliganov, ki so jih hrvaški organi identificirali na posnetkih z dvoboja s Češko, je želel na tekmo s Španijo priti z vstopnicami, ki so nosile druga imena in priimke.

Po informacijah, ki jih je dobila hrvaška policija, je bilo varovanje tokrat zelo dobro organizirano, večji del problematičnih navijačev pa tako ni uspel priti na stadion. "S tem je bila preprečena nova katastrofa. Pripravljali so se novi neredi, pa tudi napad na glavnega sodnika," so zapisali pri portalu 24sata.hr.

Francoski policisti niso posegli po aretacijah, a te ob vrnitvi omenjenih navijačev v domovino pripravljajo hrvaški organi. Policisti na mejah že imajo seznam huliganov in registerske tablice vozil s katerimi so zapustili Hrvaško.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.