Hrvat grabil na neprimernih mestih

Hrvaški rokometaš Igor Vori je v veliki želji po zmagi nad Brazilijo posegel po umazanemu triku, ki je sicer bolj razširjen v nekaterih drugih športih.
Oglej si celoten članek

Hrvaška se je po nepričakovanih težavah uvrstila v četrtfinale svetovnega prvenstva v rokometu, potem ko je v dvoboju osmine finala premagala Brazilijo (26:25).

Brazilci so se vseskozi dobro upirali favoriziranim Hrvatom, ki so morali poseči celo po nedostojnih rokometnih igricah. V 40. minuti tekme so kamere ujele prekršek Igorja Vorija, ki je grabil za zadnjico Thiagusa Petrusa. Slednjemu to ni bila prav nič všeč, a Hrvat se je izmotal z nasmeškom. Več v videu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 19:07 26. Januar 2015.

    Ne ga srat pri nobenem športu to ni normalno razen če nisi pokvarjen ali pa peder.

  • 17:45 26. Januar 2015.

    prst v r.., stara finta vseh rokometašev... uprašte tomšiča, lubeja, stojakoviča,... na položaju pivota je blo to včasih standard... umazano, …

  • 15:17 26. Januar 2015.

    Več, kot enkrat to ne bi naredil.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.