Hrvat izpodrinil Srba

Foto: Epa branilslav ivanović
Srbski branilec je postal kolateralna škoda ob podpisu Zenita z Dejanom Lovrenom.
Oglej si celoten članek

Srbski nogometni reprezentant Branislav Ivanović zapušča Zenit iz Sankt Peterburga, so sporočili iz tega ruskega kluba, v katerem je bil 36-letni obrambni igralec kapetan. V Sankt Peterburg se je preselil februarja 2017 iz Chelsea, kjer je bil devet let.

Ivanović je na 125 tekmah za Zenit dosegel 12 golov in ekipo v minuli sezoni vodil do prvega dvojčka v zgodovini kluba, do ligaškega in pokalnega naslova.

Odločitev je pričakovana, saj je Zenit v začetku tedna podpisal pogodbo s hrvaškim obrambnim igralcem Dejanom Lovrenom, ki je prišel iz Liverpoola.

Liverpool "Še ena legenda je zapustila naš klub"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.