Hrvat se je odpovedal zasluženim 300.000 evrom

Foto: Profimedia Mario Mandžukić
Mandžukić se je odpovedal zajetni vsoti.
Oglej si celoten članek

Nogometni zvezdnik Mario Mandžukić, nogometaš AC Milana, je marčevsko plačo namenil v dobrodelne namene, poročajo agencije. Štiriintridesetletni Hrvat v marcu ni odigral nobene tekme, zato se je odločil, da bo dohodek namenil v dobrodelne namene.

Predsednik kluba Paolo Scaroni je že sporočil, da bodo denar namenili skladu Fondazione Milan, ki je namenjen podpori mladih nogometašev.

"Gre za izredno potezo, s katero je Mandžukić dokazal svojo etiko, profesionalizem in spoštovanje do kluba," je ob tem še dejal Scaroni.

Francoska tiskovna agencija poroča, da Hrvat v Milanu zasluži 300.000 evrov na mesec. Ekipi se je pridružil januarja, njegova pogodba pa velja do konca sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:45 18. April 2021.

    Njegova gesta "nisem delal, ne bom vzel plačo" je res za pohvaliti, ljubezen do kluba pa je premalo poudarjena: "klub …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.