Hrvat v prvem krogu premočan za Kavčiča

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski teniški igralec Blaž Kavčič je izgubil dvoboj prvega kroga na turnirju ATP v Düsseldorfu z nagradnim skladom 467.800 evrov. Od trenutno 98. igralca na svetu je bil boljši Hrvat Ivan Dodig, ki je po uri in 21 minutah zmagal s 7:5 in 6:4.
Oglej si celoten članek

V Nemčiji nastopa tudi Grega Žemlja, ki se bo v prvem krogu pomeril z Belgijcem Davidom Goffinom. Na turnirju je nastopil tudi Aljaž Bedene. V prvem krogu kvalifikacij je premagal Srba Ivana Bjelico s 6:3 in 6:1, v drugem Nemca Nilsa Langerja s 6:2 in 7:6 (3), v današnjem tretjem pa izgubil s Kazahstancem Jevgenijem Korolevom z 2:6, 6:3 in 4:6.

ATP 250, Düsseldorf, 1. krog:

Ivan Dodig (Hrv) : Blaž Kavčič (Slo) 7:5, 6:4

Kvalifikacije, 3. krog

Jevgenij Korolev (Kaz) : Aljaž Bedene (Slo) 6:2, 3:6, 6:4

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.