Hrvati čakali 22 let: Čilić navdušil Umag

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Po dolgih 22 letih in Goranu Prpiću so Hrvati le dobili domačega zmagovalca na turnirju v Umagu. V letošnjem finalu je Marin Čilić deklasiral Marcela Granollersa in navdušil domače gledalce.
Oglej si celoten članek

Hrvaški teniški igralec Marin Čilić je zmagovalec turnirja ATP v Umagu. Drugi nosilec turnirja z nagradnim skladom 358.425 evrov je v nedeljskem finalu premagal četrtpostavljenega Španca Marcela Granollersa s 6:4 in 6:2. Čilić je prvič slavil v Umagu, zanj pa je to osma turnirska zmaga.

Pred tem je po dvakrat zmagal v Zagrebu in Mumbaiju, po enkrat pa v New Havnu, Sankt Peterburgu in Londonu.

Umag, ATP, finale (358.425 evrov):

Marin Čilić (Hrv/2) : Marcel Granollers (Špa/4) 6:4, 6:2

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.