Hrvati in Gruzijci skoraj zamudili na tekmo

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
Cesta je bila nekaj časa popolnoma zaprta, zato je obstajala velika verjetnost, da bodo košarkarji zamudili na tekmo.
Oglej si celoten članek

Zaradi prometne nesreče, ki se je okoli pol dveh popoldne zgodila na cesti Laško–Celje, bi košarkarji Hrvaške in Gruzije skoraj zamudili na tekmo. Košarkarji so se namreč bali, da bodo prepozni za tekmo, ki se je začela ob 14.30 v Celju, na poti pa so bili iz Laškega. Po naših informacijah so morali posredovati tudi policisti, ki so avtobusoma omogočili pravočasen prihod do dvorane.

Kot nam je potrdila Milena Trbulin s celjske policijske uprave, so bili košarkarji med prometno nesrečo res na poti, vendar posebnega spremstva policije niso potrebovali. Reprezentančni avtobusi morajo imeti po zahtevah Fibe v vsakem primeru posebno spremstvo. So pa bili po njenih besedah prvi ukrepi po trčenju že narejeni, tako da je promet potekal izmenično enosmerno.

V nesreči, ki se je zgodila v naselju Košnica, so bili poškodovani trije ljudje, ki so bili prepeljani v bolnišnico Celje. Šlo je namreč za čelno trčenje dveh vozil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:17 5. September 2013.

    V bistvu pravopis. ;)

  • 14:49 5. September 2013.

    KOŠARKARJI ne košarkaši. Upam, da vam Dedek Mraz prinese SSKJ... :-)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.