Hrvati našli dolgoročno rešitev

Foto: epa
Foto: epa
Zlatko Dalić je bil nagrajen za uvrstitev na svetovno prvenstvo.
Oglej si celoten članek

Hrvaška nogometna zveza je selektorja članske reprezentance Zlatka Dalića, ki je Hrvaško pripeljal na svetovno prvenstvo 2018 v Rusiji, potem ko je v dodatnih kvalifikacijah s svojimi igralci premagal Grčijo, nagradila z novo pogodbo. Ta Daliću vodenje izbrane vrste zagotavlja do leta 2020.

Enainpetdesetletni Dalić je zamenjal Anteja Čačića, ki so ga odpustili pred zadnjo tekmo kvalifikacij za SP 2018. Hrvaška bo sicer v žrebu skupin za SP 2018 1. decembra v drugem jakostnem bobnu.

Izvršni odbor hrvaške zveze je med drugim soglasno potrdil kandidaturo Davorja Šukerja za nov predsedniški mandat.

SP 2018 Španci in Hrvati v drugem, Srbi v četrtem bobnu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.