Hrvati odnesli Hiddinka

Foto: EPA
Foto: EPA
Po pričakovanjih so se Turki po izpadu proti Hrvatom v dodatnih kvalifikacijah za uvrstitev na Euro 2012 za sodelovanje zahvalili selektorju Guusu Hiddinku.
Oglej si celoten članek

Vodstvo turške nogometne zveze je v sredo uradno potrdilo, da je sporazumno prekinilo pogodbo s selektorjem članske izbrane vrste, Nizozemcem Guusom Hiddinkom. Turki se pod vodstvom nizozemskega strokovnjaka niso uvrstili na Euro 2012, v dodatnih kvalifikacijah jih je izločila Hrvaška.

Že po torkovi povratni tekmi v Zagrebu, ki se je končala z 0:0 (prvo tekmo so Hrvati v gosteh dobili s 3:0), je Hiddink dejal, da se ne bo vrnil v Istanbul. "Obstaja zelo velika možnost, da je bila to moja zadnja tekma za krmilom turške reprezentance. Pravzaprav se ne mislim vrniti v Istanbul, ker potrebujem odmor," je izjavil Hiddink.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.