Hrvati pojedli slovenske krvnike Estonce

Foto: Reuters
Foto: Reuters
V obširnejše sobotno dogajanje, ko bo z Grčijo igrala tudi slovenska reprezentanca, so uvod predstavljale tri petkove prijateljske nogometne tekme.
Oglej si celoten članek

Hrvaška nogometna reprezentanca je v Pulju pred okrog 7000 gledalci z lahkoto premagala Estonijo, ki je bila Slovencem trn v peti v minulih kvalifikacijah za evropsko prvenstvo na Poljskem in v Ukrajini. Kockasti so zaigrali brez številnih zvezdnikov, manjkali so denimo Luka Modrić, Dario Srna, Mario Mandžukić, Nikica Jelavić …, so imeli razmerje v strelih na gol v svojo korist 9:2. Vedran Ćorluka je prispeval prvi gol, zadela sta še Nikola Kalinić in Ognjen Vukojević. Za Estonijo je s prostega strela zadel bivši član Nafte in Kopra Konstantin Vassiljev.

Prijateljske tekme:

Rusija : Urugvaj 1:1 (0:0)
Keržakov (49); Suarez (48)

Hrvaška : Estonija 3:1 (2:0)
Ćorluka (16), Kalinić (20), Vukojević (81); Vassiljev (83)

Belgija : Črna gora 2:2 (2:1)
Mirallas (25), Hazard (34); Vučinić (5), Drinčić (76)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.