Hrvati prvi favoriti, Slovencem najmanj možnosti

Foto: IHF
Foto: IHF
Na uradni strani mednarodne rokometne zveze IHF je anketa, v kateri ljubitelje rokometa sprašujejo, komu od štirih polfinalistov na svetovnem prvenstvu v Španiji pripisujejo največ možnosti za naslov prvaka.
Oglej si celoten članek

V polfinale Svetovnega prvenstva v rokometu so se uvrstile reprezentance Danske, Hrvaške, Španije in Slovenije. Štiri najboljše ekipe so v 28 tekmah skupaj doživele le en poraz, pa še tega so gostitelji prvenstva v predtekmovalni skupini doživeli proti Hrvaški.

Danska, Hrvaška in Slovenija so v sedmih tekmah brezmadežne, Slovenija pa je edina reprezentanca, ki bo premierno nastopila v polfinalu svetovnega prvenstva in ima glede na dosedanji potek glasovanja na uradni strani IHF tudi najmanj možnosti, da bi v nedeljskem finalu dvignila pokal za naslov svetovnih prvakov.

Po oddanih 1270 glasovih, več kot 60 odstotkov glasovalcev meni, da bo najboljša v Španiji Hrvaška, trenutno je na drugem mestu Danska z dobrimi 17 odstotki, Špancem možnosti za naslov pripisuje le dobrih 10 odstotkov javnosti, da bo najboljša Slovenija pa meni 8,66 odstotka glasovalcev.

Glasujete lahko tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:26 25. Januar 2013.

    Slovenistan ima realno gledano malo možnosti, stavim na hrvaško.

  • 10:34 25. Januar 2013.

    malo za hec...<br />"Pita Francuz Hrvata koliko je sati? Kaže Hrvat 23:30! Na to će Francuz, vrijeme je da idemo …

  • 10:03 25. Januar 2013.

    Smo že tudi pred Danci - bravo uredništvo, naslov članka vedno bolj prihaja do izraza :S Mogoče pa prav zaradi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.