Hrvati Slovence pustili pred vrati raja

Foto: Gregor Katič
Foto: Gregor Katič
Slovenska reprezentanca do 20 let je v polfinalu evropskega prvenstva v Turčiji klonila proti Hrvaški s 23:30. Slovenci se bodo v nedeljo s Švedi pomerili za končno tretje mesto.
Oglej si celoten članek

Slovenska moška rokometna reprezentanca je v današnji polfinalni tekmi evropskega prvenstva do 20 let v Turčiji izgubila s Hrvaško s 23:30 (11:14) in se bo v nedeljo za tretje mesto pomerila s Švedsko, ki je v prvem polfinalnem obračunu po podaljških klonila proti Španiji s 26:29.

Slovenskim rokometnim upom ni uspel preboj v veliki finale, rokometno mero so jim v današnjem sosedskem obračunu vzeli hrvaški vrstniki. Izbranci slovenskega selektorja Slavka Iveziča so bili bolj ali manj vseskozi v podrejenem položaju, Hrvati pa so si odločilno prednost priigrali sredi drugega polčasa.

V slovenski izbrani vrsti je bil na današnji tekmi najbolj učinkovit Aleksander Špende s šestimi goli. Mario Šoštarič je dosegel 5, Borut Mačkovšek 4, Gregor Potočnik 3, Blaž Nosan in Igor Zebič po 2, Tilen Kodrin pa zadetek.

Slovenska reprezentanca je v prvem delu tekmovanja premagala Francijo s 30:23 in Nemčijo z 31:25 ter izgubila s Srbijo s 23:26. Na prvi tekmi drugega dela je klonila proti Švedski z 19:21, v drugi pa premagala Švico z 29:27.

EP do 20 let, polfinale (Turčija):

Slovenija : Hrvaška 23:30 (11:14)
Španija : Švedska 29:26

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.