Hrvati Špance poslali na Italijo

Foto: EPA
Foto: EPA
Pred zadnjim dnem predtekmovanja sta znana dva para osmine finala.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Hrvaške je z zmago nad Španijo (2:1) osvojila prvo mesto v skupini D ter si tako zagotovila lažjega nasprotnika. Španci, ki so končali na drugem mestu, pa se bodo pomerili z Italijo, ki si je v skupini E že zagotovila prvo mesto.

Edini preostali za zdaj znani par osmine finala je Švica - Poljska. Hrvaška se bo pomerila s tretjeuvrščeno ekipo skupine B (Slovaška), E ali F, Wales s tretjeuvrščeno ekipo skupine A (Albanija), C (Severna Irska) ali D (Turčija).

Domačini Francozi bodo igrali proti tretjeuvrščenem moštvu skupine C (Severna Irska), D (Turčija) ali E, Nemci proti tretjemu iz skupine A (Albanija), B (Slovaška) ali F, Anglija pa z drugovrščeno ekipo skipune F. Zmagovalec skupine F se bo pomeril z drugouvrščenim iz skupine E.

Euro 2016, razpored osmine finala: 

Sobota:
Švica - Poljska
Wales - tretjeuvrščeni A/C/D
Hrvaška - tretjeuvrščeni B/E/F

Nedelja:
Francija - tretjeuvrščeni C/D/E
Nemčija - tretjeuvrščeni A/B/F
zmagovalec F - drugouvrščeni E

Ponedeljek:
Italija - Španija
Anglija - drugouvrščeni F

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.