Hud udarec tudi za LeBrona, žalosten tudi Dončić

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Poškodba košarkarskega zvezdnika.
Oglej si celoten članek

Ameriški košarkar DeMarcus Cousins, novi center Los Angeles Lakers, bi lahko zaradi raztrgane križne vezi levega kolena izpustil celotno sezono 2019/20, so danes sporočili iz tabora jezernikov. To je hud udarec za klub, ki je v svoje vrste dodal Anthonyja Davisa ob bok štirikratnemu MVP lige LeBronu Jamesu, da bi bil spet konkurenčen za naslov.

Devetindvajsetletni Cousins se je poškodoval na treningu v Las Vegasu, ko je s kolenom trčil z enim od igralcev, poroča ESPN. Zdravniki LA Lakers so danes potrdili, da je Cousins utrpel še tretjo težko poškodbo v 18 mesecih in za zdaj še niso razkrili, kdaj ga čaka operacija, s katero mu bodo popravili križno vez.

Cousins, lani košarkar Golden State Warriors, se je jezernikom pridružil julija kot prost igralec, z ekipo iz mesta angelov je podpisal enoletno pogodbo, vredno 3,5 milijona dolarjev.

Foto: Profimedia DeMarcus Cousins

Med tistimi, ki so izrazili podporo Cousinsu, je bil tudi mladi slovenski zvezdnik Luka Dončić. Ta je štirikratnemu udeležencu NBA All-Star tekme in dobitniku zlata z olimpijskih iger v Riu zaželel hitro okrevanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.