Hud udarec za Avstrijce pred OI

Foto: Epa
Foto: Epa
Sezono je začel odlično, a je ne bo mogel nadaljevati.
Oglej si celoten članek

Avstrijski alpski smučar Roland Leitinger bo zaradi poškodbe moral izpustiti zimske olimpijske igre prihodnje leto v Pekingu, potem ko si je poškodoval koleno, je sporočila avstrijska smučarska zveza.

Tridesetletni Avstrijec, ki je leta 2017 na svetovnem prvenstvu osvojil srebro v veleslalomu v St. Moritzu, si je strgal križno vez v desnem kolenu na treningu paralelne tekme v Lechu pred preizkušnjami za svetovni pokal konec tedna.

Težave Takšno je zdaj stanje Shiffrinove

Zimske olimpijske igre bodo med 4. in 20. februarjem prihodnje leto.

"Zgodovina se ponavlja. Že sezono 2018 sem izpustil zaradi strgane križne vezi," je dejal Leitinger. Ta je dobro začel letošnjo sezono, saj je bil drugi na uvodnem veleslalomu v Söldnu 24. oktobra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.